prod

Продаване онлайн с asgoodasnew

КАЛКУЛИРАНЕ НА СТОЙНОСТИЗПРАЩАНЕ НА УРЕДПРОВЕРКА НА УРЕДАПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИ
Калкулиране на стойност следващо Изпращане на уред следващо Проверевяне на уред следващо Получаване на пари

 

Във Вашето чекмедже или при приятели и семейството събират прах още използвани мобилни телефони, лаптопи, таблети  или използвани цифрови камери?


asgoodasnew Ви предлага най-лесния, бърз и сигурен път, от Вашата използвана електроника да направите пари. За няколко минути изчислявате актуалната за деня стойност на Вашата електроника и изпращате без разходи пакета на asgoodasnew. След постъпване и проверка на Вашия уред след 30 дни ще Ви преведем договорената сума. Според избраната форма на заплащане, сумата малко по-късно ще бъде вписана при Вас. Сега продавате Вашите пари!

Професионално изтриване на данни

asgoodasnew предлага заедно със своя партньор Blancco на своите клиенти професионално изтриване на данните. asgoodasnew е първият онлайн-портал за пазаруване в Германия, който предлага тази услуга на своите клиенти. Ще научите повече за това тук.

 

Вашата продажба при asgoodasnew

 

Calculamos

 

Бързо и лесно изчисляване стойността на Вашия уред

Оценете лесно, бързо и сигурно стойността на Вашата електроника само с малко данни за Вашия уред. Чрез това ще получите веднага актуална за деня ценова оферта от asgoodasnew. Заради това е особено важно да въведете правилно състоянието на Вашия уред. Така можем да Ви изплатим и в бъдеще атрактивни твърди цени. Сега продайте веднага Вашия уред при asgoodasnew .

 

nos lo envais

 

Изпращане уреда безплатно и застраховано.

След като сте се решили да продадете Вашия уред на нас, можете в прегледа на продажбите да добавите още уреди към Вашата кошница за пазаруване. Накрая въведете Вашите лични данни. Тогава ще получите по е-мейла разписка за продажба и товарителница за безплатно изпращане на asgoodasnew. Сега трябва само добре да опаковате Вашия уред и да го предадете на следващата поща. Как да опаковате добре и сигурно Вашия уред ще видите на следващото упътване: Така опаковайте Вашия уред.

 

nos lo envais

 

Проверка на уреда

Веднага щом Вашия уред е пристигнал при нас, нашият екип от специалисти ще провери основно уреда и ще оцени евентуално наново състоянието (този процес трае по правило 7 до 10 дни от получаването на уреда). След основна проверка, ще получите е-мейл с нашата оферта и можете посредством едно кликване да я приемете или отхвърлите. Ако отхвърлите нашата оферта, ще получите Вашия уред в рамките на максимално 10 дни безплатно по пощата обратно.

 

Dinero

 

Получаване пари в рамките на 30 дни

Моля обърнете внимание при поставянето на Вашия уред за правилни данни. Това ще ни позволи да изплатим цената на уреда след 30 дни. Може да се стигне дотам, че при продажбата на няколко уреди, те да Ви бъдат изплатени един след друг, тъй като всеки уред се тества при asgoodasnew по единично.

 

Имате ли още въпроси към продажбата при asgoodasnew? Тогава използвайте нашата помощ:& asgoodasnew помощ

 

 

 

Какво се случва след Вашата продажба на asgoodasnew?

Вашият уред се обработва професионално, данните се изтриват сертифицирано и уреда се продава на нов потребител. Този процес се нарица рекомерсиализация и щади околната среда, тъй като повторното използване означава пестене на ресурси. Това се отнася особено за електроника. Противно на производството на нови уреди - в които се използват суровини като мед, злато, паладий и енергия в големи количества - повторното обработване и на края използване отново чрез asgoodasnew е значително по-екологично.

 

Възстановяването от asgoodasnew се извършва само в Германия, пласмента е в цяла Европа. Такива уреди, при които не си заслужава собствен пластмент, се рециклират според текущите закони за околна среда и директивите за защита на данните.

 

Имате още въпроси?

С удоволствие ще Ви помогнем. Моля, използвайте следния формуляр за връзка